FacebookN/A likes
TwitterN/A followers
InstagramN/A followers

Рецепционер/ка

 • Објавен пред 11 месеци
 • Хотел Ројал Вју
 • Активен до 16.04.2018
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Охрид

Рецепционер/ка

 

Потребни квлалификации:

 • Минимум завршено средно образование,
 • Одлично познавање на англиски јазик (познавање на друг странски јазик ќе се смета за предност),
 • Со или без работно искуство,
 • Познавање на MS Office пакет програми (Word и Excel).

 

Опис на работно место:

 • Прием на гости,
 • Воспоставување контакти со гостите и клиентите,
 • Позитивни, тимски ориентирани и спремни да се носат со предизвиците на работното место,
 • Предност имаат кандидатите од Охрид.

 

Личен профил:

 • Комуникативна, одговорна и лојална личност,
 • Љубезност и педантност, со позитивен став,
 • Самоиницијативност и посветеност на работата,
 • Тимска работа и професионален однос кон клиенти.

 

Ве молиме Вашето CV  да го доставите на следниот емаил: finansii@royalview.com.mk

КЛИКНИ