ЕЛЕКТРОМОНТЕР (М/Ж)

 • Објавен пред 12 месеци
 • ЕВН Македонија
 • Активен до 15.12.2017
 • Позиција: Електро/машински техничар
 • Локација: Скопје

За потребите на Корисничкиот Енерго Центар Битола, Група 2 – Служба за корисници, бараме:

 

ЕЛЕКТРОМОНТЕР (М/Ж)
 
 
Опис на работните задачи:

 •  Исклучување и повторно вклучување на корисници на дистрибутивната мрежа, 
 • Отчитување на податоци од броила, 
 • Контрола на приклучоци и мерни места, 
 • Замена на броила на корисници, 
 • Прием, обработка, чување, ажурирање, средување на документација,  
 • Помош при отстранување дефекти, 
 • Откривање и пријавување неправилности на електроенергетски објекти и мерни уреди.

 
 
Потребни квалификации и лични карактеристики:

 •  IV степен електротехничко образование - енергетика, 
 • Квалификации за работа под напон ќе се сметаат за предност, 
 • Компјутерски познавања ќе се сметаат за предност, 
 • Возачка дозвола, 
 • Одговорност, лојалност, тимска работа,  
 • Комуникативност, флексибилност.

 
 
Доколку сте заинтересирани за кариера во ЕВН Електродистрибуција, на jobs.evnelektrodistribucija@evn.mk испратете куса биографија и мотивационо писмо, или потполнете ја електронската апликација на нашата интернет-страница www.evn.mk најдоцна до 15.12.2017.
 
Напомена: Доколку сакате Вашите податоци да бидат зачувани во нашата база на податоци согласно Законот за заштита на лични податоци, покрај биографијата и мотивациското писмо треба да испратите и изјава за дозвола за користење на лични податоци за потребите за вработување (https://www.evn.mk/Careers/OnlineApplication.aspx)

КЛИКНИ