Столар - Монтер

За компанијата: Главна услуга која ја нудиме на нашите клиенти е производство на мебел и ентериери. Нудиме реализација на комлетни проектиза ентериер и парчиња мебел. Нашата обврска е да произведеме продукти со висок квалитет и издржливост. повеќе за компанијата »

Фирма Смилевски Гроуп од Скопје за производство на мебел и изведба на ентериери вработува:

** СТОЛАРИ - МОНТЕРИ

  • Предност ќе имаат кандидатите со работно искуство.
  • Плата по договор.

CV и информации испратете на [најави се за да го видиш е-маилот] или на Viber на телефонски број 078 268 481, контактирајте секоја работен ден од 08:00 - 17:00 часот.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »