Асистент за продажба - East Gate Mall

За компанијата: ACC Fashion, е моден бренд кој отвара свој продажен салон во East Gate Mall, спрецијализиран за продажба на ексклузивна женска гардероба како бунди од природно крзно, вечерни фустани и аксесоари. повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • Access Fashion
 • Активен до 24.09.2021
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

ACC Fashion, е моден бренд кој отвара свој продажен салон во East Gate Mall, спрецијализиран за продажба на ексклузивна женска гардероба како бунди од природно крзно, вечерни фустани и аксесоари. За потребите на новиот продажен салон има потреба од:

Асистент за продажба

Потребно образование, работно искуство, квалификации и вештини: 

 • Завршено средно образование
 • Способност за тимска работа
 • Ориентираност кон клиенти
 • Комуникациски вештини
 • Предходно работно искуство во продажба, предност во модна индустрија (мин 1 година)
 • Основно познавање на компјутер, наплата на каса
 • Предност е познавање на албански јазик

Одговорности и работни задачи:

 • Дирекна продажба на артиклите на брендот
 • Мануелно и визуелно дополнување на продадените артикли на дневно ниво
 • Прием, припрема и одржување на квалитетот на производите
 • Одржување на хигиената и уредување на продажното место
 • Работа на каса

Што нудиме?

 • Одлични услови за работа во средина со амбициозен и професионален тим
 • Основна нето плата од 20.000 денари, плус бонус од месечна реализација на продажба
 • Работа во смени, вкупно 40 часа неделно, 6 часа дневно

Заинтересираните да испрaтат свое CV на [најави се за да го видиш е-маилот]  Контактирани ќе бидат само лицата кои што ќе влезат во потесен избор.