Асистент за Продажба / Маркетинг

  • Објавен пред 9 месеци
  • ПРОМО
  • Активен до 22.05.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Реон : Скопје

Имате слободно време?

Немате искуство?

Срамежливи сте?

Ви треба прилика?

 

Искористете ги Вашите 5 минути и

пополнете една од преостанатите слободни

работни позиции

  • Маркетинг асистент
  • Асистент во продажба
  • Тим лидер

 

Продажен центар од Скопје вработува на неопределено време.

Искуство не е неопходно!

 

Потребно е да живеете во Скопје, мин. ССС и да поседувате возило кое може

неограничено да го користите

аплицирајте денес на

email: infocompany.sk@gmail.com

                                   Почеток ВЕДНАШ !

КЛИКНИ