Комерцијалист за Скопје

За компанијата: Компанија со основна дејност продажба и дистрибуција на материјали, алати и опрема за заштита при работа повеќе за компанијата »

EURO TOOLS – СКОПЈЕ, Компанија со основна дејност продажба и дистрибуција на материјали, алати и опрема за заштита при работа, има потреба да вработи:

КОМЕРЦИЈАЛИСТ (за реонот на СКОПЈЕ)

Потребни квалификации:

 • Претходно работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета како предност
 • Возачка дозвола  Б – категорија, активен возач (минимум 2 години)

Одговорности и задачи:

 • Планирање и организирање на продажни активности
 • Следење на продажбата и превземање на активности за зголемување на продажбата
 • Развивање и одржување на односите со клиентите

Очекувани вештини и способности:

 • Одлични комуникациски и преговарачки вештини
 • Организациски и аналитички способности
 • Мотивирана и стабилна личност
 • Динамична, иницијативна и насочена кон резултати
 • Ориентираност кон клиенти
 • Способност за индивидуална и тимска работа
 • Флексибилност за работа на терен

Ние нудиме:

 • Обука на кандидатите
 • Можност за професионален развој и унапредување
 • Службено возило

Доколку сте комуникативни, ориентирани кон остварување на резултати и сакате да работите со купувачи, Ве молиме пријавите со Ваша биографија (CV) да ги испратите преку полето Аплицирај.

Само кандидатите кои ги исполнуваат горенаведениве услови, ќе бидат контактирани!

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »