Искусни реал естејт брокери

Бараме искусни самостојни брокери на неопределено работно време, за работа во Македонија и надвор, за продажба и издавање. Бастион е позната по својот визионерски пристап кон работата. 
Принципот на плаќање е по амерички концепт со 70% добивка од секоја остварена зделка.
Од апликнатите се бара:
-Солидно познавање на англискиот јазик
-Возачка дозвола Б категорија
-Работно искуство во браншата од најмалку 2 години.

Секој заинтересиран може да го испрати своето CV на е-маилот donafilip@yahoo.com или да не исконтактира на тел. број 070/242564

КЛИКНИ