Референти за продажба во Сити Мол-Скопје

СЕТЕК сé од техника е лидер во областа на ИТ, Аудио видео и белата техника, кој на македонскиот пазар е присутен 25 години. СЕТЕК сé од техника ја поседува најголемата дистрибутивна мрежа во Македонија која ја сочинуваат повеќе од 500 активни партнерски фирми – соработници и кооператори. Истовремено СЕТЕК сé од техника има и свој малопродажен ланец кој континуирано се развива и моментално брои околу 350 вработени.
Ние веруваме дека нашите вработени се движечката сила на нашата компанија и затоа креираме едно модерно и здраво работно опкружување со еднакви прилики и можности за сите вработени.
Наша цел е да регрутираме, мотивираме и да ги задржиме најдобрите луѓе, додека во исто време креираме позитивен баланс меѓу работното време и личниот живот на нашите вработени.

Горди сме на тоа што го имаме веќе постигнато, но секогаш се стремиме кон подобро и затоа потребни ни се ентузијасти, способни и лојални кандидатаи:

 

РЕФЕРЕНТИ ЗА ПРОДАЖБА во Сити Мол-Скопје

 

Потребни квалификации:

• Минимум ССС;

• Поседување вештини на продажба

• Пожелно, но не е неопходно претходно работно искуство со продажба во некои од овие области: ИТ, ТВ, Бела Техника, Мали кујнски апарати, Aудио и Видео;

• Познавање на работа со компјутер, Microsoft Office пакетот, Интернет пребарувачи;

• Познавањето на англискиот јазик ќе се смета за предност;

• Способност за комуникација со купувачот 

• Способност за тимска работа

 

Одговорности и работни задачи:

• Услужување на купувачите

• Работа на каса

• Прием на производи за продажба, изложување и грижа за состојбата на истите

Ние нудиме:

  • Работа во динамична средина со тим на професионалци
  • Работа во две смени, 40 часа неделно
  • Можност за континуирана надградба и развој во кариерa
  • Обуки за напредок во кариерата

Доколку сте заинтересирани за интересна и динамична работа, а воедно го поседувате потребното образование, квалификации за успешно извршување на работните задачи, испратете ја Вашата кратка биографија (CV) - ЗАДОЛЖИТЕЛНО, со слика не постара од 6 месеци на e-mail адресата vrabotuvanje@setec.mk.

КЛИКНИ