Персонал за продажба

  • Објавен пред 5 месеци
  • Globay Macedonia
  • Активен до 18.09.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Globay Macedonia има потреба од персонал за продажба за во бутикот во Capitol Mall, претходно работно искуство и познавање на англиски јазик ќе се земе за предност. Плата по договор. Сите заинтересирани пратете CV со слика на globaymk@gmail.com

 

За повеќе инфо 078 258 591

КЛИКНИ