ПРОДАВАЧКА

  • Објавен пред 4 месеци
  • FRATELLO MARKET
  • Активен до 14.08.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

ФРАТЕЛЛО МАРКЕТ има потреба од продавачка. Работа во смени, прва и втора смена. Маркетот се наоѓа во населба Нова Колонија-Идризово.

Плата од 15.000 денари до 17.000 денари плус храна.

Информации на телефон 078396706 и 077565008.

КЛИКНИ