супервизор

За компанијата: Во 1993 година, Благој Панов, со претприемничка идеа за тоа време, основа компанија која го означи почетокот на една нова епоха во чистењето и одржувањето на различни типови на објекти. Идеја која им овозможува... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 2 недели
  • Бапал
  • Активен до 04.12.2021
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Бапал:

Водоводџија - Столари - Електричар

  1. Супервизор – контрола на работни обврски, распоредување на работници по објекти, контрола и координација на активностите, водење евиденција на вработените, контрола на потрошен материјал, подготовка на евидентни листи.