Возач

За компанијата: Компанијата МТЕЛ, дел од групацијата на Телеком Србија, започнува со работа со добивањето лиценца во јули 2021 година како трет телекомуникациски оператор на територијата на РС Македонија. повеќе за компанијата »

Телеком Србија Група е лидер во областа на телекомуникациите и како таква овозможува широк спектар на услуги на фиксна телефонија,мобилна,телевизиска и интернет комуникација со над 11 милиони претплатници на 4 регионални пазари: Србија,Босна и Херцеговина,Црна Гора и Македонија.

Нашите корпоративни вредности се задоволни корисници, тим, одговорности, промени и резултат.

За чекор пред другите сакаме да бидеме прв избор на корисникот во светот на дигиталните услуги.

Доколку и ти сакаш да бидеш чекор пред другите и да станеш дел од нашиот успешен тим, те повикуваме да се пријавиш за следната позиција :

ВОЗАЧ

Твоите одговорности се:

 • Превоз на Генералниот Директор удобно, безбедно и навремено
 • 2 пати неделно пат до Белград и назад
 • Грижа за редовно чистење на возилото
 • Грижа за одржување на возилото
 • Планирање на секоја рута врз основа на временските услови и условите на патот и сообраќајот
 • Пополнување на патен налог и раздолжување со сметки

Она што е потребно за добар почеток е:

 • Минимум 4ти степен на стручна подготовка
 • Валидна возачка дозвола
 • Активен возач најмалку 2 години

Ние ти нудиме:

 • Конкурентна почетна плата
 • Дневници за службено патување
 • Динамично опкружување и позитивна работна атмосфера
 • Стекнување на дополнителни вештини за работа 

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »