Мултимедија - Техничко лице за продажба

 • Објавен на 2.2018
 • Логинг Електроникс
 • Активен до 27.02.2018
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Логинг Електроникс бара личност која знае да им помогне на нашите купувачи, а во овој наш свет на технологијата сака да научи многу повеќе од тоа што сте сонувале. 

Повеќе за работната позиција „Мултимедија - Техничко Лице за Продажба" како и за условите и начинот на аплицирање ќе најдете на нашата веб-страница: www.loging.mk

Самата апликацијата пополнете ја на следниот линк: http://www.loging.mk/118/JobApplication

 

Потребни квалификации:

 • ССС - Електротехничко училиште, 
 • Предходно работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност,
 • Основно познавање на производите на ЛОГИНГ Електроникс,
 • Работа со компјутери и познавање на MS Office пакетот,
 • Познавање на англиски јазик,
 • Возачка дозвола Б категорија.

 

Личен профил:

 • Вродена желба за учење и само учење,
 • Комуникативност, динамичност и флексибилност,
 • Прецизност, сигурност,
 • Менаџирање со време, почитување на рокови,
 • Способност за тимска и самостојна работа,
 • Позитивен став.

 

Ве молиме аплицирајте со пополнување на апликација преку следниот линк: http://www.loging.mk/118/JobApplication

КЛИКНИ