Комерцијалист за продажба на терен

За компанијата: Просветно дело како компанија е формирана на 16 април 1945 година, врз основа на Решението на Президиумот на АСНОМ, од 31 март 1945 година, со задача да печати и издава книги, списанија и публикации со... повеќе за компанијата »

ПРОСВЕТНО ДЕЛО вработува комерцијалист за продажба на терен


Потребни квалификации:

 • ССС; ВСС
 • Способност за комерцијална теренска работа
 • Возачка дозвола Б категорија
 • Активно користење на MS Office и работа со компјутер
 • Работно искуство во дејноста ќе се смета за предност

 

Работни обврски:

 

 • Директна комуникација со клиенти,
 • Продажба и нудење на потфорлиото на компанијата,
 • Испраќање на понуда на клиенти,
 • Регистрација на нови коминтенти,
 • Потпишување на Договор,
 • Изработка на извештаи

 

Личен профил:

 

 • организациски способности
 • стратешко размислување
 • аналитички способности
 • флексибилност

 

Заинтересираните кандидати да ја пратат својата биографија на e-mail: [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »