Продажен агент

 • Објавен пред 10 месеци
 • SI communication
 • Активен до 09.11.2018
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

SI communication има потреба од вработување на агент за продажба на неопределено време.

Опис на работни задачи:
• Продажба на услугите на компанијата на пазарите во Албанија и Косово

 • Промовирање на компанијата во Албанија и Косово
 • Управување со канцелариско работење;
 • Координација на активностите на компанијата;
 • Водење на документација
 • Подготовка на извештаи.
 • Испраќање на понуди
 • Комуникација со клиенти

Бараме:
• Завршено СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ (гимназија, економска или правна насока);

 • Течно говорење и пишување на албански јазик
 • Искуство во продажба на услуги, посебно во делот на ИТ решенија
 • Самодоверба и одлични презентациски вештини
 • Посветеност и желба за успех
 • Познавање англиски јазик ;
 • Работење во Word и Excel; 
 • Комуникативност, одговорност, навременост и прецизност во работата.
 • Справување со тесни рокови и повеќе ангажмани истовремено
 • Континуирано барање на нови можности

Нудиме

 • Постојано вработување
 • Континуирана едукација и наобразба
 • Загарнтирана плата
 • Одлични услови за работа
 • Пријатна атмосввера

Испратете свое CV на е-маил: sinisa@sicommunication.mk

Огласот е отворен до 15.11.2018 год. По завршување на огласот, соодветните кандидати ќе бидат повикани на интервју.

КЛИКНИ