Ѕидаро тесари

  • Објавен пред 10 месеци
  • ДГТ "ЖИКОЛ " Струмица
  • Активен до 15.09.2017
  • Позиција: Градежник и мајсторски работи
  • Локација: Скопје

ДГТ Жикол ДООЕЛ – реномирана градежна компании од Македонија, која веќе 30 години успешно работи на македонскиот пазар, има потреба од нови лица во својот тим.

 Ѕидаро-тесар       15 извршители  

 Потребни квалификации:

-      Предност имаат кандидатите со работно искуство на позиција градежен работник ѕидаро-тесар,

-        Пожелно е познавање на читање на работна  документација.

Личен Профил:

-        Флексибилнос

-        Одговорност и вредна личност

-        Организираност

-        Мотивираност и превземање на иницијатива

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови потребно е да го достават своето CV на

vrabotuvanje@zikol.com.mk  контакт телефон 071 23 88 79

КЛИКНИ