Магационер за делови

 • Објавен пред 9 месеци
 • Мотиви
 • Активен до 18.02.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

За потребите на свој клиент - лидер на автомобилскиот пазар, МОТИВИ отвара конкурс за:

МАГАЦИОНЕР ЗА ДЕЛОВИ

Работни обврски:

 • Нарачки, прием, складирање и издавање на резервни делови;
 • Опслужување клиент за делови дирекно, телефонски, на маил и нивно системско следење;
 • Редовни пописи и грижа за уредност на магацин

Квалификации:

 • Познавање на резервни делови
 • Основно компјутерско знаење и Оffice пакетите
 • Комуникативен и со позитивен став
 • Комуникација со клиенти директна, на телефон или на маил
 • Возачка дозвола Б категорија

Вашата биографија испратете ја на work@motivi.mk

КЛИКНИ