Сметководител

За компанијата: „Студио Ада“ успешно опстојува, професионално и квалитетно одговара на потребите на клиентите, се до денес. Во долгогодишното постоење опфаќа широк спектар на дејности, реализира многубројни проекти во... повеќе за компанијата »

СТУДИО АДА Скопје, сметководствено биро со повеќе од 30 години успешно работење, има потреба од лице за работа како сметководител. 

  • Кандидатите може да се со или без работно искуство 
  • Треба да имаат желба за учење и напредок
  • Да се комуникативни и спремни за тимска работа

Нудиме одлични услови за работење, учење и напредок во професијата.

Ве молиме вашите биографии да ги доставите на [најави се за да го видиш е-маилот]

 Биографиите без слика нема да бидат земени во предвид.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »