Персонал за маркет

  • Објавен пред 7 месеци
  • ПРОМО
  • Активен до 20.07.2017
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Компанијата ГРАНАП ГНП заради исклучителна посветеност на развојот и зголемен обем на работа отвара нов маркет во Аеродром. За таа цел се отвараат повеќе работни места. Вработените ќе бидат дел од прекрасна работна атмосфера и опкружување во која секој ќе има можност да го даде својот максимум.

Работни задачи:

  • прием и редење на производите согласно со правилата и процедурите во компанијата;
  • грижа за опремата за работа;
  • брза и коректна услуга на потрошувачите.

Потребни квалификации:

  • минимум ССС;
  • претходно исто или слично работно искуство ќе се смета за предност;
  • подготвеност за работа во тим;
  • желба за работа во динамична средина;
  • желба за работа во смени;
  • основни познавања од компјутерски алатки;
  • основни познавања од Англиски јазик.

Сите заинтересирани кандидати можат да аплицираат на adelina@motivi.mk. 

Телефон за контакт: 078/459-774

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.

КЛИКНИ