Техномаркет вработува продавачи/ки во Скопје, Струмица и Гостивар

Активни огласи од Техномаркет Македонија дооел Скопје:

Продавачи/ки - Скопје и Тетово

Потребни квалификации:

  • Минимум ССС,
  • Пожелно е претходно работно искуство во продажба на бела техника, ТВ, аудио и видео опрема,
  • Познавање на работа со компјутер, MS Office, Internet Explorer,
  • Познавањето на англискиот јазик ќе се смета за предност.

 

Што нудиме: 

  • Работа во смени,
  • 6 дена во неделата,
  • 40 часа неделно работно време. 

 

Изборот ќе се врши во рок од 45/90/120 дена, во зависност од бројот на пријавените кандидати.

 

Доколку сте заинтересирани за интересна и динамична работа, а воедно го поседувате потребното образование, квалификации за успешно извршување на работните задачи, испратете ја вашата кратка биографија на e-mail: vrabotuvanje@tehnomarket.com.mk,  со назнака: Оглас за продавач во Техномаркет Скопје, Гостивар и Струмица

КЛИКНИ