Возач на товарно возило (Б и Ц категорија)

 • Објавен пред 2 недели
 • АДИНГ
 • Активен до 28.03.2023
 • Позиција: Возач/Управувач
 • Локација: Скопје
 • Телефон: 022034840
 • Веб: www.ading.com.mk/

АДИНГ АД Скопје, има потреба од проширување на тимот за логистика и дистрибуција во матичната компанија во Скопје и распишува оглас за еден извршител на позиција:

ВОЗАЧ на товарно возило (со Б и Ц категорија)

КОИ КВАЛИФИКАЦИИ И ВЕШТИНИ ВИ СЕ ПОТРЕБНИ:

 • Да поседувате возачка дозвола со Б и Ц категорија.
 • Да бидете прилагодливи и способни за работа со тим.
 • Да сте динамични, ведри и добро организирани.
 • Со или без работно искуство.

КОИ СЕ РАБОТНИТЕ ОБВРСКИ:

 • Навремена и брза дистрибуција на производите на релација Фабрика – Продажни места во главниот град и низ државата.
 • Одговорност и грижа за средствата за работа со кои располагате.

ШТО НУДИМЕ:

 • Вработување на -определено време од 6 месеци, со можност за вработување на неопределено време.
 • Бенефиции од работниот однос согласно колективниот договор на Друштвото .
 • 40 работни часа неделно ( понеделник-петок ) во фер и позитивна работна атмосфера.

Доколку сте заинтересирани за наведената позиција и Вашиот профил одговара на барањето, испратете ни ја вашата биографија (CV) електронски или по пошта најдоцна до 31.03. (петок) и наведете: ОГЛАС ЗА ВОЗАЧ НА ТОВАРНО ВОЗИЛО.

Е-маил: [најави се за да го видиш е-маилот]  

Пошта:  ул.Новоселски пат (1409) бр.11, Ѓорче Петров, Скопје

Апликацирајте најдоцна до 31.03.2023 (петок)

АДИНГ е компанија за производство и продажба на хемиски материјали за градежништвото со традиција од 1969 година.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »