Агент за продажба - Битола и Прилеп

 • Објавен пред 4 месеци
 • Алма - М ДООЕЛ
 • Активен до 20.11.2018
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Битола

Активни огласи од Алма - М ДООЕЛ:

АГЕНТ ЗА ПРОДАЖБА

Алма - М објавува ОГЛАС за следната работна

Позиција: АГЕНТ ЗА ПРОДАЖБА за Битола-Прилеп
Датум на објава: 8 Ноември 2018
Рок за пријавување до 20 Ноември 2018
Број на оглас: О-ФЦ-АП-181108-3
Сектор: Фронери – сладоледи
Локација / Регион: Битола-Прилеп
Супервизор: Регионален менаџер за продажба во централна Македонија

Работни задачи:

 • Продажба и маркетинг со почитување и спроведување на стандарди и процедури за работа на Алма-М,
 • Грижа за производи по стандарди на компанијата,
 • Грижа за купувачи на дадениот регион,
 • Следење и известување за активности на пазарот,
 • Грижа за наплата на побарувања,
 • Поддржува и гради тимски дух и решава проблеми во интерес на работењето,
 • и други работи по опис на работно место.

Потребни квалификации и вештини:

 • Пожелно е познавање на англиски јазикМинимум завршено средно образование
 • Флексибилност за работа на терен
 • Одлична комуникација, преговарање и ориентираност кон деловни клиенти
 • Професионално однесување
 • Организиран/а и аналитичен/а
 • Мотивирана и стабилна личност
 • Динамичен/а, проактивен/а и насочен/а кон резултати
 • Способност за индивидуална и тимска работа
 • Позитивен однос кон промени
 • Работа и познавање од компјутери (MS Office пакет)
 • Поседување возачка дозвола Б – категорија
 • Познавање на назначениот регион

Потребно искуство:

 • Претходно работно искуство не е потребно

Сите што ги поседуваат горенаведените квалификации и вештини СЕ ПОКАНЕТИ ДА АПЛИЦИРААТ со нивната професионална биографија која може да ја достават на следната e-пошта: vrabotuvanje@alma-m.mk со задолжителна назнака на бројот на оглас, во насловот на пораката.

Напомена:

 • Работниот однос се заснова на определено време од 3 месеци, период на докажување на способности, со можност за продолжување.
 • САМО апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.
 • Апликациите без назнака на бројот на оглас, во насловот на пораката, НЕМА да бидат разгледани!
 • Дневно работно време е претпладне, од 08.00 до 16.00 часот, од понеделник до петок.
 • Паричниот износ на почетната нето плата за огласеното работно место изнесува 18.000,00 денари во првите 3 месеци, која понатаму ќе биде зголемена за додаток за работна успешност.
 • Рок во кој ќе се изврши изборот – доколку на огласов се пријават до 200 кандидати, изборот ќе се изврши во рок од 45 дена, од 201 до 500 кандидати, изборот се врши во рок од 90 дена и над 500 кандидати, изборот се врши во рок од 120 дена, по истекот на рокот за пријавување.
 • Ве молиме без телефонски јавувања

АЛМА-М ДООЕЛ Скопје е секогаш отворена за соработка со кандидати кои се вредни ентузијасти и сакаат да работат со тим кој секогаш е спремен за нови предизвици во иновативна и динамична околина.

КЛИКНИ