Продавач(послужувач)на храна

  • Објавен на 5.2019
  • Милфуд Доо
  • Активен до 24.05.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Слаткарница Лапетит која се наоѓа во ТЦ Лисиче вработува продавач(послужувач)на храна, за полно работно време.

 

Кандидатите треба да имаат пред се желба за работа, претходно искуство на работа со храна ќе се смета за предност.

 

Испратете кратка биографија на milfud.lapetit@yahoo.com или јавете се на 078234434.

КЛИКНИ