Висинец

  • Објавен пред 5 месеци
  • Пасент Дооел Скопје
  • Активен до 21.06.2019
  • Позиција: Градежник и мајсторски работи
  • Локација: Скопје

Фирмата „ПАСЕНТ“ ДООЕЛ Скопје има потреба од висинец за работа на челични конструкции. Типот на работата е теренска и се одвива на територијата на целата држава. Предност ќе имаат апликантите кои ги имаат следните квалификации:

  • способност за работа на висина;
  • работно искуство со челични конструкции;
  • монтажа на телекомуникациска опрема.

Заинтересираните апликанти, со и без работно искуство, своите податоци можат да ги испратат на kariera@pasent.mk.

За дополнителни прашања и информации контактирајте нѐ на 02 2 447 444, секој работен ден од 9:00 до 17:00 часот.

КЛИКНИ