РАБОТНИЦИ ВО ПРОИЗВОДСТВО - КОЗМЕТИКА

 • Објавен пред 2 недели
 • Мотиви
 • Активен до 18.07.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Мотиви:

Asistent për analiza ekonomike - КАСИЕРИ

Мотиви за потребите на свој клиент, реномирана компанија, вработува вкупно 5 извршители:

Оддел Производство Козметика 

 • 2 работни позиции во производство - подготовка
  ССС - предност имаат козметички техничари, хемиски техничари и фармацевтски техничари.

 • 3 работни позиции во производство - пакување
  Завршено средно образование

Работно искуство во производство ќе се смета за предност, но не е неопходно.

Работниот ангажман се основа на 3 месеци, со можност за продолжување.

Вашите CVa доставете ги на следната e-mail адреса: kariera@motivi.mk или преку копчето АПЛИЦИРАЈ!

КЛИКНИ