хигиеничари/ки

  • Објавен пред една недела
  • БИГОР КЛИНИНГ ДООЕЛ
  • Активен до 17.05.2019
  • Позиција: Хигиеничар
  • Локација: Скопје

Фирма за хигиена има потреба од хигиеничари/ки за одржување на хигиена во просториите во БОЛНИЦА, кои ќе бидат одговорни за чистотата во објектот, пријавени со полно работно време.

Потребни услови:

-Со основно образование или ССС

- Со или без работно искуство

тел за контакт:071/391-238 за информации Ве молиме да не котатирате во период од 08:00 до 16:00

КЛИКНИ