Советник за продажба во Скопје

За компанијата: Групацијата PRIMA е најнапреден систем кој произведува и продава мебел во регионот. Во Република Хрватска, нашиот малопродажен ланец на салони за мебел вбројува 59 продажни места, додекa во Северна Македонија... повеќе за компанијата »

Активни огласи од Прима Мебел ДОО:

Советник за продажба во Битола

(преземи го огласот како слика)

 

                                                                 Советник за продажба

 

Локација: Скопје

Твоите работни обврски вклучуваат:

 • Комуникација со потрошувачи;
 • Испитување на потребите на потрошувачите (стилски, естетски, функционални);
 • Презентирање на производите и продажно советување;
 • Давање решение за потрошувачот и креирање на понуда;
 • Грижа за изгледот, исправноста и уредноста на производите и салонот;
 • Грижа за декорацијата и промена на цена;
 • Испитување на задоволството на купувачот;

Твојот профил треба да биде:

 • Сакаш мебел, внатрешно уредување и дизајн;
 • Имаш позитивен став;
 • Флесибилен си и спремен за учење;
 • Спремен си за работа во динамична средина;
 • Спремен си за тимска работа;
 • Имаш работно искуство на иста или слична позиција;
 • Имаш одлични комуникациски и продажни вештини;
 • Ориентираност кон клиенти и градење однос со потрошувачи;
 • Си мотивирана и стабилна личност;

Нудиме:

 • Едукација и опкружување кое потикнува личен и професионален развој;
 • Работа во динамична средина – предизвикувачки и разновидни работни задачи;
 • Нето плата 29 000 денари + бонуси;
 • Систем на наградување на успешните вработени.

Биди тоа што си бидејќи го цениме твојот труд.

Цел е да дадеш најдобро од себе, биди таков како што си. Оствари се себеси, исполни и препознај ги своите вредности и примени ги во секојдневниот живот и работа. Ако си задоволен со својата работа, ќе бидеш задоволен и со животот. Тука сме да ти помогнеме на твојот пат кон успехот и остварување на целите. Твојот успех е и наш успех. Од ден до ден, ќе следиме, мотивираме, наградуваме и веруваме во тебе. Ти ја даваме подршката и довербата. Те цениме и разбираме. Се што работиш е важно.

Доколку сакате да станете дел од професионалниот и креативен тим кој што секогаш е инспириран и мотивиран при осмислувањето на решенија за целосно опремување на домот со фокус на желбите и потребите на купувачите можете да се пријавите на [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »