Дипломиран фармацевт и фармацевтски техничар

 • Објавен пред 9 месеци
 • Мотиви
 • Активен до 13.12.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Мотиви:

Research and call agents – 6 извршители

Приватна агенција за вработување Мотиви, за потребите на свој клиент, приватна аптека од Реон Чаир, објавува оглас за: Дипломиран фармацевт и фармацевтски техничар

 

Дипломиран фармацевт


Потребни квалификации:

 • ВСС-Фармацевтски факултет,
 • Лиценца за работа
 • Работно искуство во областа минимум 2 години ќе се смета за предност
 • Работа со компјутери, познавање на MS Office пакетот и Internet
 • Познавање на албански јазик или турски јазик ќе се смета за предност

 

Посакувани карактеристики:

 • Развиени комуникациски вештини
 • Стручност и одговорност, тимска работа и колегијалност
 • Организираност и самоиницијативност
 • Способност за брзо учење
 • Флексибилност

 

 

Фармацевтски техничар

 

Потребни квалификации: 

 • ССС - фармацевтски техничар
 • Работно искуство во областа минимум 1 година ќе се смета за предност
 • Работа со компјутери, познавање на MS Office пакетот и Internet
 • Познавање на албански јазик или турски јазик ќе се смета за предност

 

Посакувани карактеристики:

 • Развиени комуникациски вештини
 • Стручност и одговорност, тимска работа и колегијалност
 • Организираност и самоиницијативност
 • Способност за брзо учење
 • Флексибилност

 

Што нудиме:

 • Одлични месечни примања
 • Испрата на годишен регрес
 • Исплата на работа на празник и недела
 • Годишен одмор од 20 дена
 • Работа во 2 смени, прва од 08  до 14 30, втора од 14 30 до 21
 • Недела од 08 до 15
 • 40 работни саати неделно
КЛИКНИ