Менаџер во филијала Неготино

За компанијата: Креди ЈЕС е финансиско друшто кое нуди решенија за микрокредитирање на физички лица со износ на кредити од 3000 до 90 000 денари. Креди ЈЕС ви нуди брзи и поволни потрошувачки кредити со флексибилни рати... повеќе за компанијата »
  • Објавен на 3.2023
  • Credi Yes Skopje
  • Активен до 07.04.2023
  • Позиција: Персонал во продавница/Касиер
  • Локација: Неготино
  • Веб: crediyes.mk
  • Facebook: crediyes.mk

Credi Yes е нова, современа брзорастечка компанија во областа на микрокредитирање на физички лица во Македонија. Поради брз раст, развивање и извршување на својата дејност потребен ни е Менаџер во Филијала Неготино за советување на клиенти за брзи потрошувачки кредити.

Соодветниот кандидат за оваа позиција треба да биде комуникативен, проактивен, одговорен и да поседува мулти таскинг вештини применувајќи ги преку исклучителна услуга на клиенти.

Опис на работно место:

• Комуникација со клиенти на Credi Yes на шалтер во филијала и преку телефон

• Пополнување на документи и барања за аплицирање за кредит

• Информирање на клиентите за нашиот продукт и услуги во филијала

• Собирање,класификации и примарна обработка на документи

• Конзистентно следење на обврските на клиентите

• Работа со готовина

• Привлекување на нови клиенти преку разни маркетинг активности

Квалификации:

• Одлични комуникациски и организациски способности и добри вештини за продажба

• Одлично познавање на Англиски јазик

• Одлично познавање на MS Office (Excel,Word)

• Образование: Пожелно е ВСС

• Флексибилен кандидат за работно време од понеделник до сабота

Компанијата нуди:

• Корпоративна обука во согласнот со најдобрите практики од оваа област

• Конкурентска фиксна плата, бонуси засновани од постигнати резултати, договор за вработување,

• Службен телефон

• Можност за брзо напредување во рамките на компанијата

Доколку сакате да бидете дел од нашата компанија, да се развиете како професионалец, да стекнете нови знаења, вештини и способности од областа, Ве молиме испратете ни детално CV со назнака за Менaџер во филијала Неготино на нашата е-маил адреса  [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »