Асистент за Продажба

 • Објавен пред 6 месеци
 • Мотиви
 • Активен до 18.01.2019
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Мотиви:

SITE CLERK - DESIGN ENGINEER - TO WORK IN UAE

МОТИВИ за нивен клиент, високо квалитетна, професионална и динамична компанија за Мебел ТЕЛЕСЕТ, во Скопје, Карпош 4, Македонија, бара Асистент на Продажба 

    Обврски и Профил

 • Одлични комуникациски и презентерски способности
 • Ведрост, претставителност и комуникативност
 • Лојалност, иницијативност, енергичност и насоченост кон резултати
 • Грижа и ориентираност кон клиенти
 • Способност за тимска работа, флексибилност, љубезност и работа под притисок
 • Способност за работа во смени
 • Следење на нарачки во системот
 • Навремена и ефикасна услуга за корисници
 • Координирање на процесот на транспорт и достава

Потребни Квалификации:

 • Завршено најмалку ССС,
 • Одлична комуникација во продажба,
 • Одлично познавање на компјутер (Word, Excel),
 • Активна комуникација на англиски јазик.
 • Возраст од 18- 35 години

  

Ги молиме сите заинтересирани кандидати да аплицираат по електронска пошта на: kariera@motivi.mk. Оваа објава ќе истече на 16.01.2019 година.

Ве известуваме дека само кандидатите кои се избрани за интервју, ќе бидат контактирани.

КЛИКНИ