Отворени работни позиции

Отворени работни позиции:

* Курир реон Скопје,

* Курир кружно возило,

* Магационери за Скопје.

 

CV на меил tpl.vrabotuvanje@gmail.com, со назнака за работна позиција.

КЛИКНИ