ПРОДАВАЧКА НА НАКИТ ВО ПРОДАЖНИТЕ МЕСТА НА CRYSTAL BELLA

  • Објавен пред 7 месеци
  • Crystal Bella
  • Активен до 10.08.2018
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Се бара комуникативна личност за работа на продажните места на Crystal Bella во Капитол Мол, Веро Центар, ТЦ Зебра, ГТЦ и на новоотворениот штанд во Веро Тафталиџе. Вашето CV со слика испратете го на nakit_crystalbella@outlook.com или преку веб страната за аплицирање. За повеќе информации околу работата, платата, работното време, ќе бидете дополнително контактирани.

КЛИКНИ