Хотелски персонал

 • Објавен пред 8 месеци
 • Султан Модерн Хотел
 • Активен до 27.03.2017
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Скопје

Конкурс за вработување.
Султан Модерн Хотел има потреба од следниве позиции:

 • Позиција: Рецепција (женска особа) 1/ Келнер 1
 • Број на слободни позиции : 2

Услови за аплицирање:

 • Искуство во областа на хотелиерство.
 • Познавање на англиски Јазик, познавање и на турски јазик би било во предност
 • Возраст од 23-35 год.

За аплицирање пратете CV на следнава e-mail едреса info@sultanhotel.com.mk или јавете се на броевите 2 3125 144 или 075 203 301

Konkurs per punesim
Sultan Modern Hotel ka nevoje per pozicionet ne vijim:

 • Pozicionet: Recepcijon 1 (vajze) / Kamarier 1
 • Numri i vendeve te lira: 2

Kushte per aplikim:

 • Njohja e gjuhes angleze, njohja edhe e gjuhes turke do te ishte ne perparsi.
 • Eksperience ne lemine e hoteleris
 • Mosha prej 23-35 vjet.

Per aplikim dergoni CV ne emailin info@sultanhotel.com.mk ose lajmrohuni ne numrat 32 15 144 ose 075 203 301
See Translation

КЛИКНИ