Магационер

За компанијата: Ариљеметал ДОО опфаќа производи изработени според најстрогите DIN и ISO стандарди, а исто така и специјални производи изработени според потребите на купувачиte како што се завртки, навртки, подлошки, нитни и др. повеќе за компанијата »

Активни огласи од Ариљеметал ДОО:

Оператор на ЦНЦ машина во производство

Доколку сакате да бидете дел од амбициозен и динамичен тим, ова е одлична можност да се приклучите на нашиот тим.
АРИЉЕМЕТАЛ доо објавува оглас за работното место МАГАЦИОНЕР

Потребни квалификации:

  • Завршено средно  образование,
  • Со или без работно искуство,  
  • Способност за тимска работа
  • Минимална почетна плата нето 27.000 денари.
  • Бонус за остварена ангажираност
  • Работно време од 8-16 часот
  • Исплата на регерес за годишен одмор
  • Дополнително осигурување
  • Б-категорија ќе се смета за предност.

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови и сакаат да бидат дел од нашиот тим треба да достават по е-маил:

Kратка биографија (CV) со наведување на позицијата за која аплицираат и скорешна фотографија,

Најдоцна до 20.07.2024 год. на: e-mail:  [најави се за да го видиш е-маилот] .

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »