Физиотерапевт

За компанијата: ЦЕНТАР ЗА ФИЗИКАЛНА И КИНЕЗИТЕРАПИЈА повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 2 недели
  • Ласер Мед
  • Активен до 27.02.2021
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Скопје

Центар за Физикална и Кинезитерапија ЛАСЕР МЕД - Скопје,

вработува ФИЗИОТЕРАПЕВТ со или без работно искуство и

овозможува едно прктикантско место за Практикант - Физиотерапевт.

Заинтересираните кандидати своето CV можат да го испратат на e-mail : [email protected]