Келнер/ки

 • Објавен пред 4 месеци
 • Мотиви
 • Активен до 05.06.2020
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Скопје

Приватна агенција за вработување МОТИВИ, за нивен клиент, ново отворено казино со највисоки стандарди, во Визбегово, бара кандидати за вработување на работно место Келнер/ки.

 

Одговорности:

 • Поздравува клиенти и навремено зема нарачки,
 • Информира околу производите;
 • Достава на испорака,

Квалификации:

 • Минимум 3 години искуство, со референца;
 • Одлични социјални вештини со фокус насочен кон клиентите;
 • Претставителен изглед;
 • Искуство со работа со готовински пари, користејќи основни математички вештини;
 • Познавање и користење на албански и македонски јазик, англиски се смета за преднос
 • Способност за работа под притисок.

Понуда:

 • Безбедна работна средина;
 • Топ плати 650 Евра;
 • Обезбеден превоз до и од работа;
 • Обезбеден оброк;
 • Работа во три смени.

 

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови, своите професионални биографии можат да ги проследат на kariera@motivi.mk.

Крајниот рок за аплицирање е најдоцна до 05/06/2020.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат повикани на интервју.

 

 

КЛИКНИ