Хигиеничарки во кујна

  • Објавен пред 5 месеци
  • Шин Хаи
  • Активен до 21.10.2019
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Шин Хаи:

Higienicarka - Kelner - Shanker na bife so gotova hrana

Кинески фаст фуд во City mall има потреба од хигиеничар/ки во кујна.

Плата 20.000 денари.

КЛИКНИ