Раководител во секторот кројална

  • Објавен пред еден месец
  • Тритекс Трејд
  • Активен до 09.03.2021
  • Позиција: Менаџер/управник/директор
  • Локација: Прилеп

(преземи го огласот во Word)

Раководител на секторот кројална

Квалификации: Минимум средна стручна спрема

Опис на работни задачи:

- Организација и поделба на работата по план за работа во кројална;

- Консултација со раководителот на производство и одделот за царина;

- Средување и ажурирање на пропратна документација;

- Соработка со вработените во магацин;

- Соработка со вработените во кројална.

Работно искуство: Кандидатите со претходно работно искуство ќе имаат предност.

Други квалификации:

  • Поседување на ефикасна комуникација, принципиелност, тимски дух,трпеливост,силен карактер и спремност за долгорочна соработка.
  • Вашите професионални биографии,испратете ги на следниот маил: [email protected] со назнака за Раководител на секторот кројална.

Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесниот круг на избор.