Финансиски менаџер

 • Објавен пред 8 месеци
 • Сторк Импекс дооел
 • Активен до 14.10.2019
 • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
 • Локација: Скопје

Опис на работни задачи:

 • Логистика на пратки во интернет продажба
 • Финасиски и дневни извештаи
 • Комуникација со купувачи и партнери
 • Асистира во побарувањата за информации/документи
 • Спроведува останати активности по потреба

Дополнителни квалификации/вештини/познавања:

 • Одлични организациски и комуникациски вештини
 • Способност за тимска работа
 • Подготвеност за работа во динамична атмосфера
 • Претпазливост, и внимателност во работата
КЛИКНИ