Хотел Леонардо вработува рецепционер/ка

 • Објавен пред 4 месеци
 • Венекс д.о.о
 • Активен до 31.07.2019
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

Хотел Леонардо вработува! 

 

Отворени работни места за работна позиција „Рецепционер/ка“. Заинтересираните кандидат(к)и можат да аплицираат за: 

 • Рецепционер/ка за вработување на полно работно време: работа во 3 смени, 40 работни часови во неделата
 • Рецепционер/ка за вработување на пола работно време: работа во 3 смени,  20 работни часови во неделата

 

Кандидатите треба да ги поседуваат следниве квалификации:

 • Минимум образование: ССС
 • Одлично познавање на англиски јазик. Секој друг јазик покрај англискиот ќе се смета за предност
 • Трудољубивост, комуникативност и особена љубезност при работа со гости се задолжителни особини кои рецепционерот треба да ги поседува
 • Компјутерски познавања – Microsoft Office (Word, Excel, Outlook) 
 • Претходно искуство во хотелиерство, туризам и соодветни препораки ќе се сметаат за предност

 

Вашите биографии испраќајте ги на адресата: info@hotel-leonardo.com.mk
На истата адреса можете да се обратите и доколку имате прашања. 

 

Кандидат(к)ите кои ќе влезат во потесен избор ќе бидат контактирани.

КЛИКНИ