МАЈСТОРИ - Градежништво

ЕКО КУЌА ИНЖИНЕРИНГ (EcoHouse MK) има потреба од мајстори со работно искуство во областа изградба на монтажни куќи со дрвена конструкција.

Сите заинтересирани кандидати може да достават пријава на е-маил адреса: jobs.ecohouse@gmail.com, потребни профили:
- ТЕСАР-СТОЛАР (мајстори за дрвена конструкција на куќи или кровови)
- ГИПСАР (мајстор или почетник)
- ФАСАДЕР (мајстор или почетник)
- МОЛЕР (мајстор или почетник)
- ОПШТ ГРАДЕЖЕН РАБОТНИК 

РАБОТНИ УСЛОВИ:
- Работно време - 8 часа
- Исплаќање на секои 6 дена.
- Општ работник: нето плата 20,000 ден. - 24,000 ден.
- Стручен работник: (почетник) нето плата од 24,000 ден., (мајстор) до 50,000 ден.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

  • oсновно познавање и ракување со рачен и електричен алат за дрвна индустрија останати алати за градежништво
  • работно искуство во дрвна индустрија, изградба на монтажни или ѕидани куќи
  • лојалност, чесност, способност за тимска работа

ТЕЛЕФОН: 078 699 215 , 076 706 704 (може да не контактирате од 09,30 до 15,30)
EMAIL: jobs.ecohouse@gmail.com

КЛИКНИ