Персонал за продажба

  • Објавен пред една недела
  • Тудорс
  • Активен до 25.05.2022
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје
  • Веб: tudors.mk
  • Facebook: tudorsshirtmacedonia

Тудорс дооел Скопје има потреба од персонал за продажба
Вашето CV испратете го на маил: [најави се за да го видиш е-маилот]
-мин ССС
-работа во тим
-работа со компјутер
-работа со фискална каса
-комуникативни способности
-работното искуство во областа на продажбата ќе се смета за предност.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »