Дистрибутер-Скопје

Плата од 35.000 ден. до 50.000 ден.

 • Објавен пред 3 недели
 • Марибор
 • Активен до 17.07.2024
 • Позиција: Возач/Управувач
 • Локација: Скопје

ДИСТРИБУТЕР ЗА РЕОН СКОПЈЕ-млеко и млечни проиводи

 

Потребни квалификации:

 • Завршено средно образование  
 • Претходно работно искуство на иста или слична позиција
 • Возачка дозвола Б категорија


Одговорности и задачи: 

 • Управување со моторно товарно возило со уредна документација 
 • Одржување на хигиена и исправност на возилото
 • Други задачи кои ќе бидат доверени од страна на одговорно лице  


Личен профил:

 • Вредна и одговорна личност
 • Подготвеност за тимска работа
 • Способност за работа под притисок и во временски рок

ЈАВЕТЕ СЕ НА ТЕЛ 070/381-168

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »