Административен работник - Лице за прием на нарачки

За компанијата: Основната дејност на компанијата е одгледување, складирање и преработка на жито, производство на мелнички, пекарски и слаткарски производи. повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 2 недели
  • ДИМЕ ДОО Скопје
  • Активен до 01.04.2023
  • Позиција: Административен работник
  • Локација: Скопје
  • Телефон: 02/2643-804
  • Веб: dime.mk/

Друштво за производство и промет на големо и мало ДИМЕ ДОО увоз-извоз Скопје  има потреба од :

  • Административен службеник за прием на нарачки и магацинско работење                    

Кандидатите може да бидат со или без работно искуство.Сите заинтересирани кандидати потребно е да испратат своја Кратка Биографија со НАЗНАКА за која работна позиција аплицираат на емаил адреса: [најави се за да го видиш е-маилот]

Податоците за кандидатите се чуват во базата на кандидати до завршување на процесот на селекција, со целосно почитување на одредбите од Законот за заштита на лични податоци.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »