монтер

  • Објавен пред 4 месеци
  • b2 solution
  • Активен до 27.08.2019
  • Позиција: Занаетчија
  • Локација: Скопје

Б2 Солутион компанија која се бави со уредување на канцелариски простори.  http://b2.com.mk/about/

има потреба од монтер на канцелариски мебел набавен во странство. кандидатите треба да имаат искуство од монтирање на мебел. Предвидена е плата од 30.000 денари 

CV-ата од заинтересираните кандидати ги очекуваме  на office@b2.com.mk или контакт на тел. 076-495-023

КЛИКНИ