Електротехничар - Охрид / Струга

 • Објавен пред 12 месеци
 • Helios Electron
 • Активен до 18.11.2017
 • Позиција: Електро/машински техничар
 • Локација: Струга

Хелиос Електрон од Струга бара:

 

Електротехничар

 

Хелиос Електрон од Струга е компанија која се занимава со производство на музичка и аудио опрема, прва и единствена од тој тип во Македонија. Примарна и основна цел е изработка на иновативни продукти со врвен квалитет наменети за светски пазар.
 

Опис на работното место (работната позиција):

 • Изработка на производот (склопување, монтажа и лемење на PCB и готовиот производот),
 • Следење и  контрола на квалитет,
 • Поддршка на производство.
   


Работни услови:

 • Одлични услови за работа,
 • Обезбеден превоз од Охрид до Струга,
 • Обуки и тренинзи според работната област,
 • Можност за напредување на личен и технички план,
 • Работно време од ­9:00 до 17:00, од понеделник до петок..Основни квалификации на кандидатите:

 • III / IV степен на образование технички струки (електро, машински),
 • Релевантно работно искуство е пожелно, но не задолжително,
 • Искуство со сотавување, лемење на електроника и електронски компоненти,
 • Искуство со Радиотехника/Аудиотехника се смета за предност,
 • Одлично познавање на Англискиот јазик.


Дополнителни квалификации на кандидатите:

 • Способност за тимска работа,
 • Посветеност и прецизност во работа,
 • Менаџирање со време и почитување рокови,
 • Самоиницијативност,
 • Совесност за безбедност при работа.
   

Доколку сте заинтересирани за кариера во Helios-Electron, на info@helioselectron.com
испратете CV и задолжително наведете ја позицијата за која аплицирате.

КЛИКНИ