МЕНАЏЕР ЗА ПРОДАЖБА ВО ХОРЕКА СЕКТОР - плата до 31.000 ден

  • Објавен пред 9 месеци
  • НО ЛИМИТ Менаџмент
  • Активен до 11.10.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Вистинскиот кандидат за оваа позиција е проактивен и ориентиран кон резултати, со цел градење на успешна компанија.

Позицијата вклучува:

- Развивање на маркетинг стратегија за настап на пазарот

- Анализа на потенцијални стратегиски партнети

- Одговорност за бренд менаџмент и градење на репутација

- Директна соработка и вклучување во процесот на продажба

- Изготвување на предлози за подобрување на продажбата согласно пазарните можности

Потребни квалификации:

Способност за преговарање, убедливост и градење однос со потенцијални деловни партнери

- Самоиницијативност и проактивност во остварување на поставените цели

- Поседување на возачка дозвола (предност)

  За наведеното работно место е предвиден атрактивен награден пакет согласно квалификациите и способностите на кандидатот.

Аплицирање на емаил:nolimitmanagment@yahoo.com

КЛИКНИ