Шанкер на бифе со готова храна

  • Објавен пред 8 месеци
  • Шин Хаи
  • Активен до 13.12.2019
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Кинески fast food во City mall има потреба од шанкери на бифе со готова храна со основно познавање на Англиски јазик. ima potreba od shankeri na bife so gotova hrana so osnovno poznavanje na Плата 24 000 денари.

КЛИКНИ