Комерцијалист

Мастерпласт ДОО Кичево е интернационална компанија со 16 години работно искуство во областа на градежништвото. Поради потребите на компанијата вработуваме:

 

Комерцијалист кој ќе го работи регионот Скопје.

 

Потребни квалификации:

 • ССС, 
 • Да поседува комуникациски вештини,
 • Желба за постојано усовршување во работата,
 • Мин.работно искуство 3 години во продажба во областа на градежни материјали,
 • Поседување на високо образование и англиски јазик ќе се смета за предност​,
 • Поседување на возачка дозвола Б и Ц.

 

Профил на личност:

 • Одлични продажни, организациски и комуникациски вештини,
 • Самоиницијативност и амбициозност,
 • Динамична и мотивирана личност, насочена кон остварување резултати.

 

Опис на работата:

 • Пронаоѓање на нови клиенти и посета на постојаните,
 • Презентирање и промовирање на асортиманот на производи од Мастерпласт ДОО Кичево,
 • Имплементација на плановите и реализација на зададени цели,
 • Добро познавање на пазарот за градежни материјали во Скопје и околината.

 

Доколку сте заинтересирани да се приклучите на нашиот тим, испратете кратка биографија (CV) на: office@masterplast.com.mk со назнака „Оглас-Комерцијалист Скопје“.

КЛИКНИ