Правник

За компанијата: Скопски Легури е компанија за феролегури која што сака да ја зацврсти својата позиција во индустријата за феролегури како ефикасен производител и извозник на феролегури повеќе за компанијата »

(преземи го огласот во Word)

 

Скопски Легури ДООЕЛ Скопје е производител на феролегури. Заради рестартирање на производствениот процес отворени се нови работни места.

Скопски Легури бара Правник

Очекувани квалификации, потребни знаења и способности:

  • Диплома за завршено високо образование – Правен факултет;
  • Претходно работно искуство, минимум 3 години;
  • Познавање на работа со компјутери и MC Office програм;
  • Познавање на англиски јазик;
  • Способност за извршување на задачи во кратки рокови;
  • Лична и професионална ефективност.

Компанијата нуди:

Работа со редовно работно време од 40 часа неделно, прва смена, со обезбеден оброк, годишен одмор од 24 работни дена, во конкурентна средина и одличен финансиски надомест со потенцијал за напредување.

Заинтересирани апликанти, Ве покануваме да ја доставите вашата Биографија на [најави се за да го видиш е-маилот] со назнака за - Оглас за Правник, апликациите ќе се прифаќаат до 02.06.2023година.

Само потесно селектирани кандидати ќе бидат контактирани.

Ви благодариме
 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »